Tweedaagse met jouw Leiderschapsteam

Intro

Elk veranderproces brengt uitdagingen met zich mee. Deze hebben niet alleen invloed op jouw Management Team, maar ook op de toekomst van jouw organisatie. Bij de Ontdek & Benut tweedaagse nemen we met het team de tijd om deze uitdagingen te begrijpen en te ontdekken hoe je vernieuwing kunt omarmen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteiten die je hebt opgebouwd.  

Tijdens deze tweedaagse zul je ontdekken hoe je jullie teams succesvol kunt vormen en leiden. Je zult in staat zijn je invloed op de koers van de organisatie te vergroten en effectief het proces van groei, vernieuwing en verval kunnen sturen.

We evalueren de huidige bedrijfsstrategie en cultuur in jullie organisatie. We zullen de cruciale processen van groei, vernieuwing en verval verkennen en begrijpen hoe ze met elkaar verweven zijn. Je zult leren hoe je duurzame groei kunt bevorderen door te focussen op waardecreatie en het benutten van nieuwe kansen. Ontdek & Benut voorziet je van de kennis, tools en inzichten die je nodig hebt om een bloeiende leercultuur te stimuleren en je medewerkers te inspireren.

Aan het einde van deze training hebben we gezamenlijk een krachtige groeistrategie op papier gezet. Als je al een plan hebt, zullen we samenwerken om de uitvoering ervan te verbeteren.

Voor wie

Deze training is voor Management Teams, HR teams en overige teams die zelf draaien aan de ‘strategische knoppen’ in hun organisatie.

Programma

Dag I. Het proces van groei en verval

Tijdens de eerste dag van de training Ontdek & Benut ontdekken we de balans tussen het goede dat er al is en benodigde groei voor de toekomst. Dat doen we door de curve voor jouw organisatie in kaart te brengen. We staan stil bij de veranderopgave waar jouw organisatie voor staat en wat dit betekent voor visie, missie en strategie. Je onderzoekt wat er behouden moet blijven en hoe je kwaliteiten kunt optimaliseren. Ook kijk je naar ineffectiviteit, wat een gezond proces van groei en verval in de weg staat. Aan het einde van de dag hebben jullie een duidelijk beeld van de toekomst, de punt op de horizon en mogelijke kansen.

Voorbereiding

 • Lezen van het whitepaper proces groei en verval.
 • Invullen van het Ontdek & Benut self-assessment
 • Voorbereidingsopdracht

Dag II. Teamontwikkeling

Op de tweede dag van de training wordt er gefocust op jullie team. Voorafgaand aan de training hebben alle teamleden een competentiescan ingevuld om inzicht te krijgen in hun typologie, competenties en talenten. Dit wordt gebruikt om een teamgrid te creëren, wat helpt bij het beoordelen van de effectiviteit van het team en gerichte actie te ondernemen.

Verder wordt er dieper ingegaan op competenties en talenten. Voorkeuren, kwaliteiten en valkuilen van het team worden besproken en de impact hiervan op de teamdynamiek wordt onderzocht. Sterke punten van het team worden geïdentificeerd, evenals gebieden die nog ontwikkeling behoeven. Tegen het einde van de dag heb je een duidelijk beeld van wat jouw team nodig heeft om verder te groeien.

Voorbereiding

 • Het team vult voorafgaand aan de training de competentiescan in.

Tijdens de training verkennen we de nieuwste trends en best practices op het gebied van duurzaam personeelsbeleid. Je leert hoe je medewerkers kunt inspireren en betrekken bij ontwikkelinitiatieven, waardoor ze gemotiveerder en meer betrokken raken.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze Ontdek & Benut training! Samen zullen we de weg banen naar een succesvolle en duurzame toekomst voor jouw organisatie.

Praktisch

 • 2 – daagse training
 • Maximaal 8 deelnemers
 • Investering: € 3.750,- voor het team met alle deelnemers.
 • Inclusief lunch en materiaal. Je team ontvangt het Ontdek & Benut methodeboek en de Team Competentiescan.
 • Alle prijzen die zijn vermeld zijn exclusief BTW.

Onze ervaren trainers zullen je begeleiden door middel van interactieve workshops, casestudy’s en praktijkgerichte oefeningen. We bieden je waardevolle instrumenten en frameworks die je direct kunt toepassen op jouw eigen organisatie.

Heb je nog vragen of wil je advies?

Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen! Je kunt ons bereiken via 06-30094114 of info@flueres.nl. Of maak direct een afspraak via ons contactformulier.

Wil je met je hele Management Team deelnemen? Neem contact met ons op om het groepsvoordeel te bespreken.

Tweedaagse met jouw Leiderschapsteam

 • 2 – daagse training.
 • Maximaal 8 deelnemers.

 • Investering: € 3.750,- voor het team met alle deelnemers.
 • Inclusief lunch en materiaal. Je team ontvangt het Ontdek & Benut methodeboek en de Team Competentiescan.
 • Alle prijzen die zijn vermeld zijn exclusief BTW.

team_flueres
ontdek en benut logo

Maatwerk & Incompany

Heb je een vraagstuk dat om duurzame gedragsverandering vraagt in alle lagen van de organisatie? Breng je strategie en doelen in lijn met de professionaliteit en cultuur van werken. Wij vertalen jullie uitdagingen naar een maatwerk ontwikkelprogramma.

Over de training ‘de 6 Succesfactoren van Leidinggeven’.

Een cadeautje aan jezelf om deel te nemen. De tijd nemen om jezelf als leider (opnieuw) te leren kennen in een inspirerende omgeving met een verfrissende kijk op organisaties in verandering. Vooral georganiseerd door een club hele betrokken en fijne personen.

Emma Brouwer, Manager Integrale Veiligheid bij Waterschap Hollandse DeltaWaterschap Hollandse Delta.

Over de training ‘de 6 Succesfactoren van Leidinggeven’.

Ik heb verschillende leiderschapstrainingen gevolgd en wat wat deze voor mij uniek maakte was het feit dat je een verdiepingsslag maakte op jouzelf als leider én op je eigen organisatie. En de mensen die daar onderdeel van maken. De inzichten die je op beide aspecten opdeed werden vervolgens door de verschillende dagen heen met elkaar verbonden. Van diversiteit tot selfcare en van theorie tot praktische gesprekstechnieken. Het komt allemaal aan bod. Laat je vooral meenemen in de ervaring door team Flueres. Allen hebben zij de gave om een veilige, open én gezellige sfeer te creëren, waardoor er nog meer diepgang ontstaat.

Sammy Rose, Manager Integrale Veiligheid bij Waterschap Hollandse DeltaWaterschap Hollandse Delta

Anderen bekeken ook