Ontdek & Benut

Maatwerk & Incompany

Intro

Heb je een vraagstuk op team of organisatieniveau dat om duurzame gedragsverandering vraagt? Wij verzorgen vaak teamtrainingen, waarin mogelijkheid is tot maatwerk. Ook het begeleiden van MT vraagstukken is ons zeer vertrouwd. Wanneer het vraagstuk bedrijfsbreed is, zetten wij een gericht en praktisch ontwikkelprogramma voor jouw organisatie op.

Expertisegebieden:

 • Werkdruk
 • Duurzame Inzetbaarheid
 • Organisatieverandering
 • Diversiteit &  inclusie
 • Het hanteren van het proces van groei en verval. 

Voor wie

Voor iedereen met een vraagstuk rondom duurzame gedragsverandering.

Praktisch

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we wat de ontwikkelvraag van jouw organisatie is. Onze Incompany adviseurs stellen vervolgens in co-creatie met jou een training op. Tijdens de uitvoering ervan bewaken wij de kwaliteit door telkens opnieuw te evalueren, bij te sturen en de actualiteit te integreren.

Heb je nog vragen of wil je advies?

Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen! Je kunt ons bereiken via 06-30094114 of info@flueres.nl. Of maak direct een afspraak via ons contactformulier.

Incompany

Maatwerk & Incompany

 • Organisaties met een verandervraagstuk.

 • Maatwerk

 • Op locatie of online

 • Organisatie of team

 • Start waneer jij dat wilt

 • Maatwerk

team_flueres
ontdek en benut logo

Maatwerk & Incompany

Heb je een vraagstuk dat om duurzame gedragsverandering vraagt in alle lagen van de organisatie? Breng je strategie en doelen in lijn met de professionaliteit en cultuur van werken. Wij vertalen jullie uitdagingen naar een maatwerk ontwikkelprogramma.

Over de training ‘de 6 Succesfactoren van Leidinggeven’.

Een cadeautje aan jezelf om deel te nemen. De tijd nemen om jezelf als leider (opnieuw) te leren kennen in een inspirerende omgeving met een verfrissende kijk op organisaties in verandering. Vooral georganiseerd door een club hele betrokken en fijne personen.

Emma Brouwer, Manager Integrale Veiligheid bij Waterschap Hollandse DeltaWaterschap Hollandse Delta.

Over de training ‘de 6 Succesfactoren van Leidinggeven’.

Ik heb verschillende leiderschapstrainingen gevolgd en wat wat deze voor mij uniek maakte was het feit dat je een verdiepingsslag maakte op jouzelf als leider én op je eigen organisatie. En de mensen die daar onderdeel van maken. De inzichten die je op beide aspecten opdeed werden vervolgens door de verschillende dagen heen met elkaar verbonden. Van diversiteit tot selfcare en van theorie tot praktische gesprekstechnieken. Het komt allemaal aan bod. Laat je vooral meenemen in de ervaring door team Flueres. Allen hebben zij de gave om een veilige, open én gezellige sfeer te creëren, waardoor er nog meer diepgang ontstaat.

Sammy Rose, Manager Integrale Veiligheid bij Waterschap Hollandse DeltaWaterschap Hollandse Delta

Anderen bekeken ook