Ontdek & Benut

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we wat wij voor jou kunnen betekenen. Geheel vrijblijvend en je steekt er sowieso wat van op!

Heb je nog vragen of wil je advies?

Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen! Je kunt ons bereiken via info@flueres.nl. Of maak direct een afspraak via ons contactformulier.

Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

  • Voor iedereen die nieuwsgierig is
  • Kennismakingsgesprek
  • Op locatie of online

  • Eén op éen
  • Waneer jij dat wilt
  • Vrijblijvend
team_flueres
ontdek en benut logo

Maatwerk & Incompany

Heb je een vraagstuk dat om duurzame gedragsverandering vraagt in alle lagen van de organisatie? Breng je strategie en doelen in lijn met de professionaliteit en cultuur van werken. Wij vertalen jullie uitdagingen naar een maatwerk ontwikkelprogramma.

Over de training ‘de 6 Succesfactoren van Leidinggeven’.

Een cadeautje aan jezelf om deel te nemen. De tijd nemen om jezelf als leider (opnieuw) te leren kennen in een inspirerende omgeving met een verfrissende kijk op organisaties in verandering. Vooral georganiseerd door een club hele betrokken en fijne personen.

Emma Brouwer, Manager Integrale Veiligheid bij Waterschap Hollandse DeltaWaterschap Hollandse Delta.

Over de training ‘de 6 Succesfactoren van Leidinggeven’.

Ik heb verschillende leiderschapstrainingen gevolgd en wat wat deze voor mij uniek maakte was het feit dat je een verdiepingsslag maakte op jouzelf als leider én op je eigen organisatie. En de mensen die daar onderdeel van maken. De inzichten die je op beide aspecten opdeed werden vervolgens door de verschillende dagen heen met elkaar verbonden. Van diversiteit tot selfcare en van theorie tot praktische gesprekstechnieken het komt allemaal aan bod. Laat je vooral meenemen in de ervaring door team Flueres. Allen hebben zij de gave hebben om een veilige, open én gezellige sfeer te creëren, waardoor er nog meer diepgang ontstaat. 

Sammy Rose, Manager Integrale Veiligheid bij Waterschap Hollandse DeltaWaterschap Hollandse Delta

Anderen bekeken ook